У посилці з Вінниці до Сум випадково приїхало кошеня

Тварина пробула запакованою у посилці кілька діб без води та їжі.

vn.20minut.ua

На одному з вінницьких підприємств, яке виготовляє обладнання для переробки деревини, клієнт із Сум зробив замовлення. Замовлення виготовили, упакували та відправили замовнику, але з невеликим бонусом - маленьким кошеням. Наразі невідомо, чи пухнастик потрапив у посилку на "Новій пошті", чи його запакували просто на підприємстві. Історію порятунку тварини розповіла користувачка соцмережі Х Alice Romberg, яка працює на підприємстві у Вінниці.

Через місяць потрібно було зробити уточнення, тож вінницькі підприємці зв’язалися з сумськими і на питання: "Чи все добре працює?", отримали несподівану відповідь: "Так, все супер. До речі, дякуємо за котика". Яким чином кошеня потрапило до обладнання, невідомо.

Як припускають на підприємстві, обладнання разом із котом упакували в стрейч-плівку та гофрокартон і відправили в Суми. Тварину не помітили, бо вона могла глибоко сховатися і навіть не подати звуку. Кошеня не задихнулося, ймовірно, через те, що ця модель їхала на піддоні, що забезпечило доступ повітря знизу. Однак після цієї ситуації логісти пообіцяли ретельніше перевіряти кожну модель перед відвантаженням.

Тепер кошеня житиме на підприємстві у Сумах. Тут люблять котів і вирішили залишити малюка в себе.