Репер YARMAK зустрів серед військовополонених росіян свого фаната

Артист особисто зустрівся з шанувальником із РФ, щоб запитати, «що той забув на українській землі».

youtube.com/Музика Ярмака

Репер та військовослужбовець Олександр Ярмак (YARMAK) зустрівся з російським військовополоненим, який виявився фанатом його творчості. За словами співака, окупанта взяли в полон бійці 35 полку Нацгвардії України роти оперативного призначення. Коли YARMAK отримав від побратимів відео допиту хлопця, вирішив особисто поговорити з ним і дізнатися,  «що той забув на українській землі». Кадри їхньої зустрічі артист опублікував на YouTube.

- Сашко Ярмак? Я вас шаную. А ваші пісні особливо, – зізнався військовополонений під час зустрічі з артистом.

З'ясувалося, що 23-річний окупант родом із міста Саяногорська, Республіки Хакасія. Військовополонений Володимир провів на війні лише три дні. Його група потрапила під мінометний обстріл, внаслідок чого росіянин зазнав тяжких поранень і був взятий в полон.

– Заглупив, напився, підписав контракт, – повідомив полонений.

Виконавець зазначив, що ворогам варто розірвати контракти та сісти у в'язницю, бо від участі у війні вони, окрім грошей, більше нічого не отримають.

- Хлопці, тримайтеся. Бажаю вам усім удачі. Щоб ця війна закінчилася, щоб більше жодна людина з вашого народу не постраждала. Я думаю, що Росія за це поплатиться, - підсумував росіянин.

YARMAK вступив до лав ЗСУ у перші дні повномасштабного російського вторгнення. Зараз він поєднує роботу на трьох напрямках: служить аеророзвідником, пише нові пісні та виступає на фронті для військових у складі "Культурного десанту". Днями за свою службу артист отримав бойову нагороду від головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського – нагрудний знак "Золотий хрест". З 2016 року одружений на моделі Анні Шум'яцькій. У 2019-му у пари народилася дочка Соломія.