Російські пабліки повідомили про знищення третього і останнього мосту через Сейм у Курській області

Офіційного підтвердження або спростування інформації наразі немає.

t.me/censor_net

У Курській області знищено останній, третій, міст через річку Сейм. Про знищення споруди, яку росіяни могли  використовувати для перекидання резервів у зону прориву, повідомляють проросійькі пабліки та Z-воєнкори. Офіційного підтвердження даної інформації наразі немає.

Мова йде про міст у Глушківському районі. Це останній міст через Сейм, що міг використовуватись ворогом для перекидання техніки та особового складу в Курську область.

- Це сильний удар по логістиці значного угруповання російських військових, які залишаються між річкою та українським кордоном. Тепер постачати їх можна лише човнами або понтонами. Відступати теж доведеться вплавь, без техніки. Воєнкор Романов каже, що ситуація небезпечна і вимагає евакуювати Рильськ та Льгов, поки не пізно, - прокоментував ситуацію український журналіст Денис Казанський.

Активіст Стерненко наголосив, що якщо інформація про знищення третього мосту підтвердиться, то «угруповання ворога у Тьоткіно та низці населених пунктів лишається відрізаним від основних сил». А значить, що зона українського контролю може зрости у понад півтора раза.