На Буковині п’яний священник напав на патрульну і намагався забрати у неї зброю

А також врізався, будучи за кермом КАМАЗу, у стовп.  

cv.npu.gov.ua

18 серпня на Буковині священослужитель, будучи за кермом КАМАЗа, врізався у стовп, а потім втік з місця пригоди. Інцидент стався в адміністративних межах с. Мольниця, повідомили в поліції Чернівецької області. 

Патрульні, отримавши повідомлення про ДТП, почали розшукувати авто. Його зупинили на одному із автошляхів області. Під час спілкування із 42-річним кермувальником поліцейські «помітили у нього явні ознаки сп’яніння» та запропонували пройти відповідний тест на місці. Результат алкотестеру «Драгер» показав 1,94 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити і чинити опір працівниці патрульної поліції. Він завдав патрульній тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліцейську госпіталізовано до медичного закладу.

Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відносно нього складено адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.