Lida Lee дала притулок собаці, евакуйованій з-під обстрілів: Я стала мамою прекрасної дівчинки

Артистка зізналася, що давно мріяла взяти з притулку тварину.

instagram.com/lidalee_official/

Українська співачка Lida Lee заінтригувала своїх фанатів, заявивши про "поповнення у сім'ї". Пізніше артистка зізналася, що стала "мамою" для собаки, якого врятували з регіону, де йдуть бойові дії. Радісною новиною зірка поділилася у своєму Інстаграмі.

- Я не думала, що насмілюсь цього року на поповнення сім'ї, але... Моя Лу Лу. Я обіцяю бути тобі гарною мамою. Дякую, що з'явилась у моєму житті!, - написала артистка.

Співачка розповіла, що собаку їй передали потягом. 17 серпня вона вирушила на київський вокзал, щоб забрати тварину. Познайомилася з вихованцем Ліда у притулку, а пізніше вона вирішила її забрати у свій будинок.

- Коли повернулася до Києва, довго думала про цю красуню... Адже я завжди мріяла - сама вибрати собачку і саме з притулку, - зізналася артистка.

Ухваливши рішення, Ліда зв'язалася з притулком і домовилася про передачу собаки потягом. Тепер Лу Лу живе у будинку співачки. Також господиня собачки поділилася кадрами, на яких вона зворушливо балується зі своєю новою улюбленицею.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Lida Lee (@lidalee_official)