Під час атаки на Київщину зазнали пошкоджень приватні будинки та автомобілі

В ОВА розповіли про наслідки ранкової атаки росіян.

t.me/dsns_telegram

У Київській області внаслідок ракетного удару Росії було зруйновано та пошкоджено приватні будинки у трьох садових товариствах. Також уламками постраждали чотири автомобілі та лінії електропередач. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Руслан Кравченко у своєму Телеграм-каналі.

- Сьогодні вранці область зазнала ракетної атаки. Тривога оголошувалась двічі. Сили ППО відпрацювали, було збито цілі, - написав Кравченко.

За його словами, потрапляння до об'єктів критичної та житлової інфраструктури не зафіксовано. Постраждалих немає, уточнив голова області. Внаслідок падіння уламків збитих ракет в одній із громад на території трьох садових товариств зафіксовано руйнування та пошкодження приватних будинків.

- На цей час відомо про руйнування двох будинків та пошкодження шістнадцяти. Вибито вікна, пошкоджено фасади та дахи. Робота з фіксації наслідків триває, - наголосив глава ОВА.

Крім того, уламками було пошкоджено чотири автомобілі, паркани та лінії електропередач. В одному з садових товариств сталася пожежа трав'яного настилу, яка була ліквідована. Оперативні групи продовжують усувати наслідки ракетного удару.