У Львові в розважальному центрі вибухнула термоколба, постраждали троє дітей

У закладі розпочали перевірку, щоб з'ясувати причину інциденту.

facebook.com/Leoland.ua

У львівському розважальному центрі "LEOLAND" під час відкриття нової станції у місті професій "Kidlandia" стався інцидент із термоколбою, яка тріснула та розлетілася на шматки. В результаті постраждали троє дітей, яких доправили до лікарні. Про це йдеться у Фейсбуці закладу.

Як зазначено в повідомленні, термоколба, яка була частиною реквізиту, тріснула і розлетілася на уламки в момент відкриття нової станції в "Kidlandia". Внаслідок цієї події травми отримали троє дітей та аніматор, який тримав колбу. На місце негайно викликали швидку допомогу. Усіх постраждалих було доставлено до лікарні святого Миколая.

- Двоє дітей - хлопчик 9 років і дівчинка 10 років, отримали незначні осколкові поранення в області брови та повік. Їм було надано первинну хірургічну допомогу, накладено шви. Третій постраждалий — хлопчик восьми років, вчинив із поверхневою травмою голови та забиттям м'яких тканин після падіння, - йдеться у повідомленні.

У медичній установі зазначили, що дітям надали всю необхідну допомогу, та їх відпустили додому. У заяві розважального центру йдеться про те, що наразі з'ясовують причини інциденту, аналізують записи з камер спостереження. Результати перевірки адміністрація закладу пообіцяла повідомити згодом.