Росіяни атакували баллістикою Київ - ЗСУ збили всі ракети

Передбачається, що ворог знову випустив північнокорейські ракети.

REUTERS

Війська Росії вранці, 18 серпня, атакували Київ балістичними ракетами та дронами. Усі повітряні цілі було збито нашою протиповітряною обороною на підступах до столиці. Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Попко у своєму Телеграм-каналі.

- Сьогодні вранці приблизно о 5.00 ворог застосував балістичне озброєння для завдання ракетного удару по Києву. Це вже третій обстріл балістикою столиці у серпні з чітким інтервалом у 6 днів між кожною атакою. Цей удар, за попередніми даними, був практично ідентичний двом попереднім, – повідомив чиновник.

За його словами, втретє поспіль, найімовірніше, Росія застосувала північнокорейські балістичні ракети типу "KN-23". Але нашій протиповітряній обороні цього разу вдалося їх знищити. Також практично одночасно з балістикою у бік Києва підлітали кілька ударних дронів, але всі вони були успішно знищені українськими захисниками.

- Станом на цю хвилину у Києві не зафіксовано руйнувань, інформація про постраждалих не надходила. Дані оперативного будівництва оновлюються та уточнюються, - наголосив він.