Ляшко призначив нового керівника столичного "Охматдиту", наразі - тимчасово

Ним став завідувач відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій Олександр Урін.

facebook.com/viktor.liashko

Сьогодні, 17 серпня, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко після відсторонення від роботи очільника "Охматдиту" Володимира Жовніра, призначив нового керівника закладу. Ним став завідувач відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій Олександр Урін. Про це Ляшко написав у Facebook.

Олександр Урін тимчасово виконуватиме обов'язки генерального директора "Охматдиту", поки триватиме слідство. Віктор Ляшко каже, що його рішення обумовлене із працівниками медзакладу.

- Сьогодні зустрівся з декількома завідувачами відділень лікарні, аби почути їх думки, обговорити бачення, як має рухатись та розвиватись "Охматдит" далі, а також, хто готовий очолити цей рух в складний час та має довіру колег. За результатами зустрічі, з урахуванням порад лікарів, прийняв рішення тимчасово покласти виконання обов’язків генерального директора "Охматдиту" на Олександра Уріна, який нині очолює відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій. Пересвідчився, що колектив лікарні йому довіряє. Зі своєї сторони теж буду всіляко підтримувати рішення, які зроблять "Охматдит" ще кращим, а ми сьогодні напрацювали їх чимало. Скоро поділимося. Вдячний кожному, хто відгукнувся та готовий активно працювати, аби наша медична система розвивалась, - написав міністр.