Ольга Фреймут втратила квартиру через недобросовісного забудовника

Фреймут багато років судилася із забудовником і, нарешті, виграла суд, проте повернути вкладені кошти їй не вдалося.

instagram.com/freimutolia

Телеведуча Ольга Фреймут стала жертвою недобросовісного забудовника-шахрая. В Instagram знаменитість зізналася, що ще задовго до війни вона разом із чоловіком вклала кошти у будівництво квартири в центрі Києва, яке так і не завершилося, а згодом взагалі припинилося.

- Це історія про шахрая. Я вагалася, чи розповідати. Наважилася: когось моя розповідь зможе вберегти. Ми з чоловіком завжди хотіли жити на Подолі. Купили квартиру до війни. Час минав, квартиру купили задовго до війни, але забудовник зупинив будівництво і не повідомив, коли будинок здадуть в експлуатацію. Щасливі мешканці "елітного дому" перетворилися на обібраних лопухів, - поскаржилася Фреймут.

За словами Ольги, вона багато років судилася із забудовником і нарешті виграла суд, проте повернути вкладені кошти їй не вдалося. Незважаючи на те, що рахунки забудовника було заблоковано судом, він встиг їх вивести. Фреймут підкреслила, що не збирається цього просто так залишати і хоче досягти справедливості.

– Ми з чоловіком подали до суду. Суд тривав багато років. Суд ми виграли. Мені дивно, виграти суд, але не отримати жодної компенсації. У житті бувають матеріальні втрати, це нормально. Але я ніколи не думала, що стану жертвою шахраїв. Якщо чесно, не збираюся цією жертвою ставати. Я сподіваюся, що ця справа набуде розголосу, - зазначила ведуча.

Ольга Фреймут одружена з продюсером Володимиром Локотко. У шлюбі у них народилося двоє дітей. Фреймут має старшу дочку Злату від британця Ніла. Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга разом із дітьми виїхала до Лондона. Там телеведуча працює журналістом в одній із найзнаменитіших газет Великобританії Sunday Express, де веде щотижневу колонку про Україну.