ЗСУ зміцнили позиції в Курській області Росії та поповнили обмінний фонд

Наші війська продовжують просуватися на території РФ.

REUTERS

Українські захисники успішно продовжують воєнну операцію на території Росії. Наші воїни вже зміцнили свої позиції в Курській області та полонили російських солдатів. Про це заявив президент Володимир Зеленський за підсумками розмови з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським.

- Операція у Курській області: сьогодні є поповнення обмінного фонду для нашої держави. Дякую всім солдатам і командирам, які беруть російських військових у полон і цим наближають визволення наших воїнів та громадянських, які утримують Росія. Також генерал Сирський доповів про зміцнення позицій наших сил на Курщині та розширення стабілізованої території, - сказав Зеленський.

У доповіді головкому йшлося і про ситуацію на фронті в Україні. Як зазначив голова держави, головними темами для обговорення стали Торецьке та Покровське спрямування, де йдуть серйозні бої.

- За добу десятки російських штурмів наших позицій. Але наші воїни та підрозділи роблять все для знищення окупанта та відображення штурмів. Ситуація контролюється, – запевнив президент.

Також Зеленський розповів, що зараз Україна працює із партнерами над новими пакетами допомоги для наших захисників. Найближчим часом українські дипломати отримають відповідні доручення.