Зірка "Ліги сміху" Розовий розповів про наслідки поранення на фронті та чи зможе ходити

Гуморист розповів про наслідки отриманої на фронті травми та відновлення.

t.me/gruntmedia

Зірка "Ліги сміху" гумористові Віктору Розовому, який проходить реабілітацію після тяжкого поранення на фронті, розповів про наслідки отриманої травми та відновлення. Напередодні підписники у соцмережах поцікавилися у шоумена, чи зможе він стати на ноги і не пересуватися за допомогою колісного крісла.

За словами Розового, лікарі стверджують зі 100% гарантією, що він ходитиме, проте для цього потрібно пройти тривалий період реабілітації. При цьому одна рука Віктора не зможе повністю виконувати свої функції.

- Кажуть, 100%, але потрібен час. А ось рука всіх функцій на 100% не відновить. Вишивати хрестиком не зможу, – відповів шоумен.

Розовий отримав осколкове поранення в голову наприкінці березня, перебуваючи на бойовому завданні. Травми Віктора були дуже важкими, він пережив складну операцію та два тижні інтенсивної терапії. Раніше комік зізнався, що пережив встановлення титанової пластини в череп.

До повномасштабної війни Віктор брав участь у проєкті "Ліга Сміху" у команді "Загорецька Людмила Степанівна", а також був провідним шоу у парі з Євгеном Кошовим. Після повномасштабного вторгнення РФ Розовий пішов на фронт добровольцем, воював у лавах 3-ї окремої штурмової бригади СЗГ "Азов" на Херсонському та Бахмутському напрямках та брав участь в обороні Києва.