Росіяни завдали ударів по Сумах - влучили у парковку та житлові будинки, є поранені

На місці "прильоту" вогонь охопив низку автомобілів.

t.me/drozdenko_sumy

У Сумах зранку, 17 серпня, пролунали потужні вибухи. Війська Росії завдали ударів по житловому масиву та влучили у комунальне підприємство "Паркінг". Про це повідомляє пресслужба обласної військової адміністрації.

- Сьогодні вранці, 17 серпня, ворог завдав ракетного удару по цивільній інфраструктурі обласного центру. На місці працюють усі необхідні служби. Внаслідок ракетного удару травмовано одну цивільну особу (їй надано медичну допомогу), - йдеться у повідомленні.

В.о. міського голови Сум Артем Кобзар уточнив, що "приліт" зафіксовано у районі проспекту Свободи. Внаслідок ракетного удару пошкоджено вікна та фасади будинків, автомобілі. Наразі на місці події працює оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, а по пр. Свободи обмежено рух транспорту.

- Був приліт комунальним підприємством "Паркінг", де стояли автомобілі. Дуже багато автомобілів згоріло. Працівники ДСНС дуже швидко приїхали та практично заходили у вогонь та заливали пожежу. Звернень про поранення від людей не було. "Постраждало дуже багато будинків, вилетіли вікна, пошкоджено" фасади "Пролісок" надаватиме допомогу людям, якусь плівку, панелі видаватиме, - повідомив Кобзар у коментарі "Суспільному".

Пізніше у пресслужбі обласної поліції заявили про збільшення кількості постраждалих. Внаслідок ворожої атаки поранення отримали дві особи. Також пошкоджено 10 автомобілів, два багатоквартирні будинки, будівлю торговельного центру. За цим фактом слідчі порушили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу "Порушення законів та звичаїв війни".