Прем'єри тижня: Огнєвіч та Бородін зіграли у кліпі закоханих, а Могилевська показала чоловіка та дочок

Розповідаємо про музичні релізи артистів за минулий тиждень.

скріншот відео

Максим Бородін & Zlata Ognevich - "Без тебе"

Максим Бородін у колаборації зі Zlata Ognevich представив трек "Без тебе". Пісня розповідає про двох людей, які не можуть жити одне без одного, і про те, як справжнє кохання може змінити життя.

- Ця пісня розповідає про моменти, коли без коханої людини все здається позбавленим сенсу, і про ту неймовірну силу, яку ми отримуємо, коли ми разом, - зауважила Злата.
- Це історія про двох людей, які знаходять одне в одному підтримку, натхнення та силу. Вона про справжнє кохання, яке здатне змінити все, - наголосив Максим Бородін.

Klavdia Petrivna - альбом "Їде дах"

Співачка-інкогніто Klavdia Petrivna напередодні перших сольних концертів у Палаці спорту в Києві презентувала альбом "Їде дах". До платівки увійшло 8 нових треків, кожен із яких записаний у різному стилі. Артистка створювала цей альбом протягом кількох місяців із 20 музикантами.

- Експерименти із стилями, нове звучання. Але ми хотіли створити музику, яка б звучала свіжо й сучасно, але водночас мала глибину та зміст. Щоб була вайбова і одночасно повертала на мить у минуле. Часом про серйозне, але з гумором. І в нас це вийшло, я вважаю. А як ви гадаєте? - поцікавилася зірка.

Alena Omargalieva - "Подих вітру"

Alena Omargalieva подарувала друге життя своєму з Тамерланом хіту "Потоки ветра", який став візитною карткою артистів та очолював музичні топчарти. Через 8 років після прем'єри зірка презентувала україномовну версію пісні у новому звучанні.

- Багато наших слухачів досі люблять цей хіт. Нас із Тамерланом вже давно просили заспівати її рідною мовою. І я подумала: а чому б і ні? Для багатьох ця пісня є особливою і асоціюється з незабутніми спогадами. Тому тепер це "Подих вітру". Я вирішила не лише заспівати, але й уперше зачитати реп. Сподіваюся, вийшло не гірше, ніж у Тамерлана, – розповіла Alena Omargalieva.

Ostrovskyi - "Ейфорія"

Співак Ostrovskyi записав трек "Ейфорія", в якому поп-рок гармонійно поєднується з елементами електронної музики. За словами виконавця, це атмосферний гімн невгамовної молодості, коли життя – калейдоскоп нових вражень та захоплюючих пригод.

– Цей сингл продовжує історію моєї біографії. Я написав його разом із моєю дівчиною, з якою я проживаю найкращі моменти молодості. Він про ті моменти, коли ми почуваємося живими на 100%. Я хочу, щоб слухачі "Ейфорії" святкували своє життя у всій красі, з усіма його радощами та переживаннями. Цьому ми присвятили відеокліп на трек. Він сповнений моментами щирого щастя одного літнього дня з моєю коханою, - наголосив музикант.

Наталія Могилевська - "ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ КОЖЕН ДЕНЬ"

Наталія Могилевська представила відеокліп на трек "ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ КОЖЕН ДЕНЬ", у якому знялася з чоловіком Валентином та дочками Софією і Мішель. У сюжеті кліпу співачка відображає сімейні цінності, затишок своєї оселі, а також доповнює це найяскравішими спогадами свого творчого життя.

- Це емоційне послання любові та подяки до своїх близьких. Пісня сповнена теплом і ніжністю, що відображає важливість сімейних зв'язків та особливих моментів, проведених разом, - уточнила Наталія.

QUEST PISTOLS & WELLBOY & Parfeniuk - "ДІВ ЧИНА"

QUEST PISTOLS разом WELLBOY та Parfeniuk записали трек "ДІВ ЧИНА", в якій заспівали про невдачі у коханні та розчарування, але також про надію на майбутнє щастя. Головна героїня треку, дівчина, вирішує обрати самотність після невдалих стосунків. За словами артистів, пісня несе глибоке емоційне послання про те, що кожна жінка заслуговує на справжнє кохання, яке призведе до щастя.

Tricky Nicki та Freaky Siren - NOT OK

Tricky Nicki та Freaky Siren випустили відео на трек NOT OK. Це історія двох людей, які подобаються одне одному, але їхнє внутрішнє «я» не дозволяє зізнатися у почуттях. Пісня стала другою спільною працею виконавців після виходу треку OK.

- Кожна людина самодостатня, але коли дві людини можуть об'єднатися - відбувається неземне кохання, яке прикрашає життя, - поділилися артисти.

Христина Соловій - "Кучерики"

Христина Соловій запрем'єрила трек "Кучерики". Це нове прочитання співачкою знаменитої лемківської пісні. За словами Соловій, саме з цією композицією у неї пов'язано безліч спогадів із дитинства.

– Якщо від пісні бувають сльози радості, то у мене так завжди від “Кучериків”. З нею пов'язані найщемніші події в моєму житті. І нарешті я її вам записала! - зізналася співачка.

Okean Elzy feat. John Rzeznik - Lighthouse

Okean Elzy записали трек Lighthouse у колаборації з фронтменом американського рок-гурту Goo Goo Dolls Джоном Резником. Пісня була написана разом із Джоном Фельдманом та Євою Арнбі Бузакер за участю Тревіса Баркера на барабанах. Це другий реліз із майбутнього альбому Okean Elzy, який вийде 11 жовтня. Частину коштів, отриманих від пісні, музиканти передадуть платформі United24.

– Маяк для мене є дуже потужною метафорою. Як українець, я не міг вигадати кращої метафори, щоб висловити нашу надію на майбутнє, саме тому пісня та альбом мають таку назву, - пояснив Святослав Вакарчук.

Геля Зозуля та ADAM - "Особистий рай"

Геля Зозуля та автор хіта "Повільно" ADAM випустили пісню "Особистий рай", присвятивши її всім закоханим, які йдуть на пошуки своєї половинки попри будь-які перешкоди.

- У кожного з нас свої перешкоди, але на шляху до коханого це все не страшно, навіть акули та урагани. - наголосила Геля Зозуля. - Пам'ятаю, як колись мій тато розповідав, як він до мами до сусіднього села їхав велосипедом з букетом ромашок і співав пісню. І це також випробування. Але будь-які іспити долі будуть складені успішно, коли в серці запалено вогник кохання. І наша пісня з ADAM саме про це.

Нікіта Кісельов - "Полин"

Співак та композитор Нікіта Кісельов представив трек "Полин". Ця пісня присвячена болючому розриву стосунків, який зруйнував плани пари на майбутнє, а натомість залишив лише розбите серце. Для артиста ця музична робота стала першою у його дискографії, де він так відкрито заспівав про розставання.

- "Полин" - це реквієм кохання, яке завершилося. У кожному рядку пісні ліричний герой згадує про всі надії на спільне щастя з партнером, страх втратити стосунки і, зрештою, болісний розрив. «Я тепер один, і ти тепер одна» - кульмінаційний рядок пісні, який поставив крапку всім спробам чоловіка зберегти кохання, - наголосив артист.

Сергій Лазановський - "Мала"

Переможець "Голосу країни-11" Сергій Лазановський випустив пісню "Мала". У ній ліричний герой звертається до коханої, з якою хоче бути все життя. У лейтмотиві пісні лежить історія прабабусі співака, яка у дитинстві поділилася з онуком історією свого кохання.

- Ця пісня довго лежала у скриньці. Натхнена історією моєї прабабусі, до якої в молодості ходив хлопець. Вони мали побачення біля річки, бабуся там часто прала білизну. Він обіймав її за стан і лагідно називав «мала». Їхня історія кохання не склалася, проте цей епізод ліг в основу пісні "Мала". Вона дуже вайбова і легка. Ми хотіли створити трек, який надихатиме дівчат. Сподіваюся, нам це вдалося, – зазначив Лазановський.

SWOIIA - "На що надіявся"

Співачка SWOIIA, раніше відома як Ассоль, записала трек-маніфест "На що надіявся". У пісня артистки співає про звільнення від хворобливих стосунків та пошуки внутрішньої енергії. Відчуваючи зраду та брехню, героїня знаходить у собі силу та свободу, вирішивши більше не повертатися до минулих стосунків незважаючи на всі обіцянки ексбойфренда.

– Ця пісня для мене особлива. Вона відображає силу жінки, якій вдалося вирватися із токсичних стосунків. Про ту, яка знайшла ресурс, щоб все змінити, – каже SWOIIA.