Київські правоохоронці розпочали службове розслідування через скандал між поліціянткою та ветераном

Поліціянти з'ясують, чи законно діяла їхня колега.

facebook.com/UA.Online.Ukraine

У поліції Київської області відреагували на конфлікт, який стався у Києві між поліціянткою та ветераном. Правоохоронці проведуть службове розслідування, щоб з'ясувати всі обставини інциденту. Про це повідомила представник обласної поліції Яна Єрмоленко у коментарі "УП.Життя".

- Під час службового розслідування буде з'ясовано всі обставини події та надано правову оцінку щодо правомірності дій поліціянтки, - розповіла Єрмоленко.

У поліції зазначили, що особи учасників конфлікту вже встановлені. Скандал відбувся між ветераном Сил спеціальних операцій Збройних сил України Павлом Якимчуком та працівницею Нацполіції Оленою Орещенко. Йдеться про співробітницю Вишгородської поліції.

За словами Якимчука, конфлікт стався через порушення правил паркування біля магазину "Епіцентр". Ветеран стверджує, що співробітниця поліції Орещенко разом зі своїм чоловіком припаркувалися на місці паркування для осіб з інвалідністю. Ексвійськовий зробив водієві зауваження, а співробітниця поліції назвала його "конч***м інвалідом". Якимчук зазначив, що образи пішли в його бік після того, як він зізнався, що має інвалідність через отримані поранення на фронті.