"Міс Всесвіт Україна - 2022" Вікторія Апанасенко народила первістка

У моделі та її чоловіка Олександра Борнякова народилася донька.

facebook.com/bornyakov

"Міс Всесвіт Україна 2022" Вікторія Апанасенко вперше стала мамою. У моделі та її чоловіка Олександра Борнякова народилася донька. Пара назвала дівчинку Емілією. Радісною новиною обранець Апанасенко поділився у Facebook, опублікувавши кадр із пологової палати, де тримає новонароджену дочку на руках.

- Кохана Вікторія Апанасенко дякую тобі шалено за доньку. Емілія, доню: ми з твоєю мамою на тебе дуже чекали. З моменту появи ти робиш нас обох щасливими. І будеш робити це весь цей час, що нам залишився. Дуже хочу, щоб ти прочитала коли подорослішаєш цей допис і подивилася на нас .. бо так виглядають щасливі люди, – написав Борняков.

Для Апанасенко ця дитина є первістком, а для Олександра – другою. Борняков також має сина Стефана від попередніх стосунків.

У лютому 2023 року Апанасенко повідомила, що прийняла пропозицію руки та серця, а через місяць вийшла заміж. Пізніше дівчина розсекретила, що стала дружиною 42-річного підприємця та заступника міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі Олександра Борнякова.

У січні 2023 року Апанасенко представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у США. Вона отримала нагороду Spirit of Carnival Award та вперше від нашої країни виграла конкурс національних костюмів.