Поліція підозрює у смерті Меттью Перрі 5 людей, серед них - лікарі та особистий помічник

Троє затриманих уже визнали свою провину.

instagram.com/mattyperry4/

Американські правоохоронці затримали п'ятьох осіб, включаючи особистого помічника та двох лікарів, у справі про смерть зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі. Про це повідомляє Associated Press.

За словами прокурора США Мартіна Естрада, обвинувачені знали, що їхні дії були неправильними і ставили Перрі під серйозну загрозу. Прокурори охарактеризували їх як "широку підпільну злочинну мережу", що займалася постачанням потужного хірургічного анестетика, який спричинив загибель актора.

– Ми не обговорюємо законне використання кетаміну. Ми говоримо про двох лікарів, які зловживали довірою та своїми ліцензіями, ризикуючи життям іншої людини, - заявив Естрада.

За його словами, коли постійні лікарі відмовилися продовжувати терапію депресії з використанням кетаміну, Перрі звернувся до інших. В одному випадку актор заплатив 2 тис. доларів за флакон кетаміну, вартість якого для лікаря становила близько 12 доларів. За версією слідства, протягом двох місяців до смерті Перрі виплатив лікарям близько 55 тис. доларів готівкою.