У першому сезоні "Емілі в Парижі" "засвітилися" одразу три капелюхи від Ruslan Baginskiy

Героїні Емілі Купер та Мінді Парк носять капелюхи від українського дизайнера Руслана Багінського.

У четвертому сезоні серіалу "Емілі в Парижі", прем'єра якого відбулася на Netflix 15 серпня, головні героїні Емілі Купер та Мінді Парк носять капелюхи від українського дизайнера Руслана Багінського. Про це бренд Ruslan Baginskiy повідомив в інстаграмі.

У першій серії Мінді одягнута у рожевий берет Pink Sailor Hat (290$), у другій - у бірюзовий кашкет Satin Baker Boy Cap ($500), а в четвертій серії Емілі носить сірий кашкет у клітинку Herringbone Baker Boy Cap ($282). 

До прем'єри четвертого сезону Netflix публікував фото Мінді у бірюзовому капелюсі Багінського. Тому очікувалося, що як мінімум один виріб українського дизайнера зявиться у серіалі.

Напередодні прем'єри творці серіалу "Емілі в Парижі" надіслали листа команді українського бренду Gunia Project і повідомили, що їхні вироби також відібрали для зйомок.

Бренд Ruslan Baginskiy був заснований дизайнером у 2015 році. Капелюхи Багінського носять співачки Мадонна, Кетті Перрі, Бейонсе, Ріанна, Леді Гага, Doja Cat, актриса Нікола Кохлан, моделі Белла Хадід та Кайя Гербер.