Під Тернополем чоловік у військовій формі стріляв у людей — двоє загинули, троє поранені

Поліція затримала 45-річного жителя Житомирської області та вилучила у нього зброю.

tp.npu.gov.ua

У Тернопільському районі чоловік у військовій формі стріляв у людей, двоє загинули, ще троє поранені. Про це повідомила поліція Тернопільської області.

- У середу, 15 серпня, близько 15:35 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Доброводи Тернопільського району невідомий чоловік, вдягнутий у військову форму, здійснив кілька пострілів з автоматичної зброї в напрямку людей та втік… Правоохоронці встановили особу підозрюваного та його можливий напрямок руху. У результаті подальших злагоджених дій із залученням співробітників спецпідрозділу КОРД, чоловік, причетний до скоєння злочину, був затриманий, — розповіли правоохоронці. 

Затриманий - 45-річний житель Житомирської області, поліцейські вилучили у нього зброю.

- За попередньою інформацією, в результаті події двоє людей загинули, ще троє отримали поранення та доставлені до лікарні, — зазначили в поліції.

На місце події виїхали керівництво обласної поліції, співробітники управління карного розшуку ГУНП та інших оперативних та профільних служб, спецпризначенці. Для пошуку зловмисника в області була введена спеціальна поліцейська операція. Встановлюються обставини надзвичайної події. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Матеріали за підслідністю будуть скеровані до Державного бюро розслідувань.