Анастасія Приходько відповіла на закиди, чому її чоловік не служить на фронті

Чоловік зірки, як законослухняний громадянин, оновлював дані у військкоматі цього року та має відстрочку від армії.

instagram.com/prykhodko_official

Співачка Анастасія Приходько відповіла на закиди, чому її чоловік Олександр не захищає Україну на фронті. За словами зірки, її коханий, як законослухняний громадянин, оновлював дані у військкоматі цього року і має відстрочку від армії, оскільки виховує трьох неповнолітніх дітей.

Виконавиця також додала, що, незважаючи на те, що її чоловік має можливість виїжджати за кордон, він цього не робить. Вся родина під час війни залишилася в Україні. Вона також по можливості фінансово підтримує захисників на передовій.

- Мій чоловік оновлював дані і в 2018 році, і зараз. У нього із цим немає проблем. Ми багатодітна сім'я, й у нас троє дітей! З документами все гаразд, ми залишаємось і працюємо в Україні, - зазначила артистка в інтерв'ю виданню "Фокус".

Приходько 37 років. Вона заслужена артистка України (2017). Співачка та її чоловік  Олександр знайомі ще зі шкільних часів. Пара розписалася у 2013-му, а через шість років повінчалася у церкві. Подружжя виховує двох синів - Гордія та Луку. Анастасія також має 14-річну доньку Нану від бізнесмена Нуріка Кухілави, яку удочерив Олександр.