Мінді з "Емілі в Парижі" прийшла на прем'єру нового сезону у сукні українського бренду

Акторка Ешлі Парк з'явилася на червоній доріжці в такому ж вбранні, яке раніше надягали Тіна Кароль та Крістіна Агілера.

Matt Winkelmeyer/Getty Images for Netflix

Американська акторка Ешлі Парк з'явилася на прем'єрі четвертого сезону серіалу "Емілі у Парижі" у вбранні українського дизайнера. Артистка позувала у сірій сукні бренду Lever Couture.

- Я пропустила Олімпіаду в Парижі, та все одно отримала "срібло"! Перша прем'єра "Емілі в Парижі" у Лос-Анджелесі. Поїхали, - написала у соцмережах акторка.

Раніше в такому вбранні позувала для обкладинки VOGUE співачка Тіна Кароль, а Крістіна Агілера знялася для проморолика новорічних концертів у Лас-Вегасі.

Засновником українського бренду Lever Couture є дизайнер Леся Верлінг'єрі. Її перша подіумна колекція вийшла у 2011 році. З того часу дизайнер створювала вбрання для таких знаменитостей, як Ріта Ора, Джіджі Гадід, Кеті Перрі, Єва Лонгорія, Брітні Спірс, Демі Ловато, Міла Йовович, Гайді Клум.

Ешлі Парк 33 роки. Вона здобула популярність після виходу на екрани серіалу Netflix "Емілі в Парижі". Акторка також виконала роль Гретхен Вінерс у бродвейському мюзиклі "Погані дівчата", за який була номінована на премію "Тоні" за найкращу жіночу роль у мюзиклі. Її також знають за проєктами "Вбивство в одній будівлі" та "Сварка". Зустрічається з колегою з серіалу "Емілі в Парижі" французьким актором Полом Форманом.