Харлан показала романтичні кадри, як коханий-італієць підтримував її під час Олімпіади

Фехтувальниця Ольга Харлан розповіла в інстаграмі, як вони з коханим підтримували один одного під час Олімпіади у Парижі.

Фехтувальниця Ольга Харлан розповіла в інстаграмі, як вони з коханим підтримували один одного під час Олімпіади у Парижі. Італійський фехтувальник Луїджі Самеле цьогоріч здобув "бронзу" в індивідуальній першості. Харлан же завоювала "золото" у командних змаганнях. 

- У найважливіші дні нашої кар'єри ми були поруч один з одним. Хоча ми готувалися і нервували, але водночас знаходили потрібні слова або просто мовчали, але разом. Все це буде чудовою історією, і я впевнена, що одного дня ми її розповімо. Хтось сказав, що «любов – найкращі ліки», тому з цими ліками ми згадали, ким ми є насправді. Я завжди буду вдячна за твою підтримку, коли труднощі та розчарування брали верх над усім. Я завжди пам’ятатиму кожну секунду, проведену разом. Але все ще попереду. Кохаю тебе, - написала Харлан під дописом в інстаграмі.

Харлан 33 роки. Вона має шість олімпійських медалей - два "золота" (2008 і 2024), "срібло" (2016) та три "бронзи" (2012, 2016 та 2024). Її коханому 37 років. Самеле завоював чотири олімпійські медалі - дві "бронзи" (2012 і 2024) та два "срібла" (2020).

Харлан і Самеле познаймилися на змаганнях із фехтування понад 15 років тому. Тоді українка ще була заміжня за шаблістом, призером чемпіонатів світу та Європи Дмитром Бойком. Стосунки із італійським фехтувальником розпочалися у 2018 році під час розлучення Харлан.