У Торецьк заходять російські ДРГ, бої йдуть у міській забудові, – пресофіцер 32 ОМБр

За словами Олександра Бордіяна, операція ЗСУ в Курській області Росії поки ніяк не відобразилася на бойових діях на Торецькому напрямку.

facebook.com/GeneralStaff.ua

На Донеччині бої йдуть у міській забудові міста Торецьк. Мова йде про населені пункти Північне і Залізне, що щільно прилягають до самого Торецька, повідомив в ефірі Радіо Свобода виконувач обов’язків пресофіцера 32 окремої механізованої бригади ЗСУ Олександр Бордіян.

За його словами, у місто інколи потрапляють диверсійно-розвідувальні групи. Протягом минулого тижня збільшилась кількість російських військових, які здалися в полон.

- Це не суттєво, але така тенденція є, – розповів військовий, додавши, що ситуація на підступах до міста Торецьк – важка.

За словами військового, операція ЗСУ в Курській області Росії поки ніяк не відобразилася на бойових діях на Торецькому напрямку. Натомість російська армія збільшила щільність ударів керованими авіаційними бомбами.

- З приводу штурмів – так, трошки інтенсивність впала, це не дуже висока дельта. Тобто, вона впала не значно, але вони намагаються компенсувати цю нестачу саме обстрілами КАБами, – заявив пресофіцер.

Про просування російської окупаційної армії на Торецькому напрямку заявляли в аналітичному проєкті Deep State: а саме у населених пунктах Пантелеймонівка, Північне та Нью-Йорк і його околицях.