Харчишин відповів, чому не коментує особисті стосунки та чутки про роман із Яніною Соколовою

Артист зізнався, чому не коментує чутки про своє особисте життя.

instagram.com/valeriy.karchyshyn_dr

Фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин відповів, чому не коментує особисте життя після розлучення. У коментарі ранковому шоу "Ранок у великому місті" музикант заявив, що останнім часом у ЗМІ чимало новин про нього, проте йому хотілося б, що ці новини були більше про його музику та творчість.

- Ви знаєте, у моєму житті багато всього траплялося. Я публічна людина, і так сталося, що мого особистого життя дуже багато в інформаційному просторі, але я хотів би щось залишити за собою, тобто своє особистим. На те воно й особисте. Зрештою, я настільки відвертий у своїх піснях, що я можу дозволити собі мовчати про особисте, - уточнив артист.

У 2019 році Харчишину приписували роман із журналісткою та блогером Яніною Соколовою. Незважаючи на те що артисти вже не раз спростовували цю інформацію, у мережі досі ходять чутки про їхні стосунки.

- Коли б я був, наприклад, близькими друзями не знаю з ким, з Марією Яремчук, щодня б бачилися. То питали б те саме. Тому така відповідь, - наголосив Валерій.

Про розлучення артиста з дружиною після 13 років шлюбу стало відомо у травні 2022 року. Харчишин тоді розповів, що вже якийсь час жив іншим життям, в іншому місці і був у нових стосунках. У музиканта є троє синів.