Сергій Бабкін записує новий альбом із британським музикантом: 15 років тому ми стали його фанатами

Пара настільки здружилася з британцем, що він запросив їхню родину на своє друге весілля, яке відбудеться у серпні.

Співак Сергій Бабкін готує новий альбом із британським музикантом. Він записує треки з артистом, шанувальником якого є вже багато років, проте його ім'я наразі не розкриває. Про це дружина Бабкіна Сніжана розповіла в інтерв'ю Коротко про.

– Одна наша мрія вже здійснилася. Я поки що не можу називати ім'я цього виконавця, але скоро ми його представимо. Сергій пише з ним альбом, який ми хочемо випустити восени. Майже 15 років тому ми стали шанувальниками цього неймовірного англійського музиканта. І коли відбулася їхня перша зустріч у зумі, я повірити не могла, що це сталося. У липні ми їздили до нього в Ніццу, він запросив нас до себе додому, де має невелику студію, і хлопці вже записали 5 пісень. Це неймовірний зв'язок. Пробувши разом тиждень, він нам сказав: «Ви думаєте, це ваша мрія збулася через 15 років і ви потрапили до мене? Те, що я відчуваю всередині, це подарунок всесвіту, тому що таких почуттів, як від спілкування з вами, я ніколи не відчував». Я аж розплакалася, - уточнила Бабкіна.

За словами Сніжани, вони настільки здружилися, що британець запросив їхню родину на своє друге весілля, яке відбудеться у серпні.

- У серпні він запросив нас на своє друге весілля. Каже, вони з дружиною побралися 11 років тому, але ж діти цього не бачили, тому вирішили влаштувати друге весілля, де будуть лише їхні найближчі люди. Для мене це щось неймовірне. Як таке можливо? З того моменту він щодня надсилає Сергію повідомлення: «Я купив собі новий капелюх», «А це ми з дружиною на морі»… Таке відчуття, що ми дружимо років з двадцять. Тому збираємося до них у серпні і на весілля, і щоб дописати ще дві пісні для ЕР. Це просто якесь злиття душ та сердець. Кажу: «Бабкін, таке могло статися лише з нами!" - додала акторка.

Сніжана та Сергій Бабкіни разом понад 16 років, 15 з яких офіційно одружені. Подружжя має 14-річну дочку Веселину, п'ятирічного сина Єлисея та старшого сина Сніжани Артура від першого шлюбу. У Сергія також є син Ілля від попередніх стосунків, він мешкає з мамою. З початку повномасштабної війни, як батько трьох дітей, Бабкін разом із сім'єю виїхав до Німеччини, де жив на допомогу для біженців.