Репер Yarmak отримав бойову нагороду від Головнокомандувача ЗСУ

Артист показав бойову нагороду за успішне виконання завдань на фронті.

instagram.com/yarmak_music

Репер та військовослужбовець Олександр Ярмак (Yarmak) отримав бойову нагороду від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Захисника удостоїли нагрудним знаком "Золотий хрест". Відповідну відзнаку вручають рядовим та сержантам ЗСУ за виявлену мужність та успішне виконання завдань на фронті. Про це артист розповів в Instagram, зазначивши, що для нього бойова нагорода важливіша за державну.

- Я роблю все для своєї країни не заради нагород чи відзнак. Я з першого дня не будував собі кар'єри і не бігав за званнями та посадами. Навпаки, х*рячив разом з усіма від солдата і дослужився за два з половиною року аж до сержанта. І тому мені бойова нагорода цінніша, ніж будь-яка державна, - уточнив музикант.

Yarmak також уточнив, що під час служби для нього найголовнішою нагородою стали його побратими, з якими він потоваришував.

- Але головна нагорода – це мої побратими, з якими нас звела доля! І вони заслуговують на всі найвищі нагороди, - зізнався артист.

Репер вступив до лав ЗСУ у перші дні повномасштабного російського вторгнення. Наразі він поєднує роботу у трьох напрямках: є аеророзвідником, пише нові пісні та виступає на фронті для військових у складі "Культурного десанту". З 2016 року одружений на моделі Ганні Шум'яцькій. 2019-го у пари народилася дочка Соломія.