Пекарня Lviv Croissants, де снідала Анджеліна Джолі, відкрилася у США

Львівська пекарня вийшла на ринок США та відкрила свій перший заклад.

Кав'ярня Lviv Croissants ("Львівські круасани"), в якій снідала голлівудська актриса Анджеліна Джолі під час візиту до України, відкрила перший заклад у США. Нова пекарня працює в передмісті Атланти, штат Джорджія. Про це повідомляється на офіційній сторінці Lviv Croissants.

- Від Львова до Атланти: любов до круасанів подорожує світом! Ми так довго мріяли про цей момент, і нарешті він настав! Lviv Croissants тепер в Америці! Наша перша пекарня у США відчинила свої двері у передмісті Атланти, штат Джорджія і вже приймає перших гостей, - йдеться на сторінці закладу.

Засновник Lviv Croissants Андрій Галицький у коментарі Forbes розповів, що компанія два роки готувалася до виходу на ринок США, тоді як підготовка до відкриття пекарні у Європі триває до п'яти місяців. Співвласником та CEO американського ресторану став місцевий підприємець Бретт Ларрабі, з яким Галицький познайомився на виставці франчайзингу у Нью-Йорку у 2018 році. Як пише джерело, разом партнери вклали 220 тисяч доларів у пекарню Lviv Croissants та місцеве виробництво заморожених круасанів.

Анджеліна Джолі приїжджала до України у квітні 2022 року як посол ООН у справах біженців. З гуманітарною місією вона відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська, та побачилась із вихованцями реабілітаційного дитячого центру у Бориславі. Вона також відвідала Lviv Croissants, де замовила для себе круасан «Королівський», круасан з лососем та моцарелою та капучино. Після цього один із відвідувачів закладу, який не впізнав у Джолі голлівудську зірку, став інтернет-мемом.

Lviv Croissants – франчайзингова мережа ресторанів, що спеціалізується на виготовленні круасанів. Восени 2022 року компанія вийшла на європейський ринок, відкривши перші заклади у Польщі. Сьогодні мережа налічує 170 закладів в Україні, 11 у Польщі та один у Словаччині.

 

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Львівські Круасані (@lvivcroissants)