Олег Винник випустить першу пісню з початку повномасштабної війни

Артист виїхав за кордон у перші дні війни.

скріншот з youtube.com

Український співак Олег Винник, який з початку війни перебуває за кордоном, вперше за останні два роки випустить нову пісню. Презентація запланована на 23 серпня – напередодні Дня незалежності України. Про це повідомила в Інстаграмі керівник фан-клубу артиста Валерія Барона.

- Сенсація. Ми дочекалися. 23 серпня на всіх платформах Олег Винник із прем'єрою пісні Мої Люди! Зустрічайте подарунок до Дня Незалежності України та всім нам від нашого Маестро! Все буде OV!, - йдеться у повідомленні.

На афіші Винника відображено у новому образі. Звичний для шанувальників блондин із довгим волоссям постав перед фанатами шатеном.

Олег Винник зник із соцмереж та медіапростору у квітні 2022-го. Пізніше представник співака заявив, що той перебуває на лікуванні у Німеччині. Сам Винник порушив мовчання, давши перше інтерв'ю з початку повномасштабного вторгнення у червні минулого року. Співак сказав, що виїхав з України до Берліна 26 лютого і не вважає за необхідне пояснювати, яким чином. Винник сказав, що тяжко хворів, але чим саме не уточнив.