Руслан Ротань залишив посаду головного тренера олімпійської збірної України

Тренер опублікував прощальний лист до гравців.

facebook.com/ruslan.rotan

Головний тренер олімпійської збірної України з футболу Руслан Ротань залишає свою посаду після участі команди в Олімпіаді-2024. Про це він повідомив у своєму Фейсбуці.

- Це були неймовірні п'ять з половиною років, які ми разом провели з хлопцями, тренерським складом та персоналом! Сьогодні я хочу подякувати хлопцям за віру в гру та прагнення до результату. Разом ми пережили важкі поразки, після яких ми знову підіймалися та бажали реабілітуватися, та яскраві перемоги, після яких ми хотіли перемагати ще!, - написав тренер.

У своєму посту Ротань подякував команді за співпрацю, а також українським захисникам - за можливість займатися улюбленою справою. Він зазначив, що попереду чекають нові завдання та випробування, але подальші плани свої не розкрив.

- Пишаюся кожним, з ким я працював, і дякую за співпрацю!!! Сумуватиму за кожним. Життя йде далі зі своїми викликами, попереду нові завдання та випробування! Також хочемо подякувати нашим ЗСУ за можливість займатися своєю справою. Ви наші Герої! Слава Україні!, - наголосив він.

Руслан Ротань став головним тренером молодіжної збірної України у грудні 2018 року. За час своєї другої каденції він успішно вивів команду до фінального турніру чемпіонату Європи. На Євро-2023 українці дійшли до півфіналу та забезпечили собі місце на Олімпійських іграх.