Росіяни атакували Київську область, серед загиблих - чоловік та чотирирічна дитина

Ще троє людей отримали поранення, у тому числі - дитина.

t.me/dsns_telegram

Російські війська випустили ракети Броварським районом Київської області. Внаслідок падіння уламків на приватний будинок загинули чоловік та його 4-річний син. Про це повідомили у пресцентрі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

– Сьогодні вночі сталося падіння уламків ракети на приватні житлові будинки у Броварському районі. 35-річний чоловік та його 4-річний син опинилися під завалами будівлі. На жаль, під час пошуково-рятувальних робіт їх виявили загиблими, - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, ще троє людей отримали тяжкі поранення. Серед постраждалих – 13-річний підліток. В Офісі генпрокурора повідомили, що слідчі порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу "Порушення законів та звичаїв війни". Зараз прокурори, слідчі та експерти працюють на місці трагедії - фіксують черговий воєнний злочин Росії.

У ніч на 11 серпня на Київщині оголосили повітряну тривогу. Тоді моніторингові групи попереджали про загрозу застосування росіянами БПЛА та ракет, а місцева влада закликала людей перейти в укриття до відбою тривоги. У соцмережах повідомляли про вибухи, які було чути у кількох населених пунктах Київщини.