Зоопарк у Берліні шукає співробітників для купання новонародженого бегемота та навчання тварин

Також звіринцю потрібен будівельник ліжок для панд.

bild.de

Зоопарк Берліна оголосив про пошук нових працівників. Зокрема, є вакансії для людей, які могли б займатися навчанням тварин, а також будувати ліжка для панд, крім того, потрібна людина, яка займатиметься купанням нещодавно народженого карликового бегемота. Про це пише Bild.

Карликова бегемотиха народилася в зоопарку 3 червня і поки що їй навіть не дали ім'я. Однак вона вже намагається навчитися плавати. Щоправда, поки що їй доводиться дуже витягати голову, щоб утримувати ніс над поверхнею води.

- Під час цих спроб за твариною спостерігає її мати, бегемотиха Деббі, а також наглядачі зоопарку. Останнім часом у басейн напускають дедалі більше води, але досі вона не перевищує зростання малюків. - пояснила спікер зоопарку Філін Хахмейстер, розповідаючи, навіщо малюкові-бегемоту помічник у купанні.

Також у зоопарку потрібна людина, яка будує ліжечка для панд і працівника, в обов'язки якого входитиме вигул коней. Посада наглядача зоопарку передбачає навчання тварин. Зокрема, морських левів, людиноподібних мавп та левів привчають до процедур, щоб, наприклад, взяття крові для аналізу без анестезії. Завдяки цьому тварин не лякає процедура перевірки стану зубів, очей та вовни, яку проводить ветеринар. Вони навчені контакту з людьми та розуміють, що їм не хочуть нашкодити.

Загалом у звіринці проживає 25 тисяч тварин, яких доглядає близько 200 досвідчених працівників зоопарку. Пугач Хахмейстер, розповідаючи про вакансії, попереджає кандидатів, що працювати в зоопарку дуже непросто, це вимагає витримки та хорошої фізичної підготовки.