Олександр Пономарьов хрестив сина Марії Яремчук і вперше розповів про її чоловіка

Артист відреагував на чутки, що є батьком дитини співачки.

instagram.com/ponomaryovoleksandr

Співак Олександр Пономарьов поріднився з Марією Яремчук. З ініціативи артистки виконавець став хрещеним батьком для її новонародженого сина. Про це він розповів в інтерв'ю "Сніданку з 1+1".

- Марічка запросила мене до хрещених. Я хрещеним батьком став її дитину. Ось така історія, – розсекретив співак.

Яремчук уперше стала мамою у травні цього року. Марія веде закритий спосіб життя, а в рідкісних інтерв'ю не говорить про особисте. Після появи малюка на світ у мережі з'явилися чутки, що батьком дитини є Олександр Пономарьов. Сам співак поділився, що взагалі не знав, як на це реагувати, і йому було просто незручно перед чоловіком Яремчук.

- Цікаво, батьком став... П'ять років Марічку не бачив, а скільки почув про себе нового! Я навіть не знаю, як на це реагувати, бо мені незручно перед чоловіком Марічки, - уточнив він.

Раніше Яремчук зізналася, що з появою дитини поки не повернулася до свого звичного життя, оскільки син потребує багато уваги та часу. Співачка поки що не планує повертатися на сцену, але спродюсувала документальний фільм про батька "Яремчук: Незрівнянний світ краси", створений на згадку про легенду української сцени, якій цього року могло б виповнитись 70 років.