Тарас Цимбалюк відповів, чому він не на фронті

Артист зізнався, що відчуває провину за те, що не пішов до армії.

youtube.com/Аліна Шаманська

Актор Тарас Цимбалюк зізнався, що думає про хейт у свій бік через те, що не служить на фронті. У підкасті Аліни Шаманської "Розлючена&Розлучена" артист зазначив, що ця тема пікантна, але якщо відповідати на це питання, то він не знає, чим це покрити.

- Те, що я допомагаю ЗСУ, це мені здається обов'язок кожного. Однак я дуже вдячний людям, які служать у ЗСУ, - сказав Цимбалюк.

Тарас зізнався, що іноді ловить себе на думці, що відчуває вину за те, що не пішов до армії. При цьому він намагається не реагувати не критику на свою адресу.

- Досить часто про це думаю. Я на початку війни неоднозначно реагував на те, що мені писали, чого ти не в окопі. Якщо ти не в окопі, то ти не чоловік. Зараз я якось у плані хейта став дивитися зовсім інакше. По-перше, мене розчаровує цей пласт людей, які пишуть всяку фігню. Їх так багато і дуже багато всякої фігні пишуть. Нема рації на це реагувати. Є люди дуже категоричні, котрі вважають, що всі чоловіки мають піти на передову. І вони не розуміють, чим це все закінчиться, якщо так справді станеться, хоча це неможливо. Я вже мовчу про те, що немає жодної війни у ​​світі, де служили б усі чоловіки, локально, де це все відбувається. Це просто неможливо. З погляду логістики, з погляду організаційних моментів, управління військового. Якщо у людей є інтернет та айфон, то писати х..ню, це за умовчанням не так уже й важко, - уточнив Цимбалюк.

Тарасу Цимбалюку 33 роки. Українським глядачам він відомий за ролями у серіалах "Кріпосна", "Кава з кардамоном", "Спійматі Кайдаша", "Полкан" та фільму "Чорний ворон". З 2021-го по 2022 рік був одружений з візажисткою Тіною Антоненко. Наразі зустрічається з ресторатором Світланою Готочкіною.