Росія вдарила по супермаркету в Костянтинівці, не менш як 14 людей загинули, 43 - постраждали

Остаточні наслідки обстрілу встановлюються. 

t.me/ermaka2022

Вдень 9 серпня російські військові вдарили по місту Костянтинівці Донецької області. Внаслідок удару у магазині розпочалась пожежа. Станом на 17:00 відомо про 14 загиблих та 43 поранених. Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора.

Голова обласної поліції Руслан Осипенко в ефірі всеукраїнського телемарафону заявив, що 8 тіл загиблих потребують ідентифікації. Попередньо встановлено, що 6 жертв російської атаки – жіночої статі. За його словами, внаслідок атаки у Костянтинівці також пошкоджено 29 об'єктів цивільної інфраструктури, близько 12 автомобілів.

Глава Донецької ОВ Вадим Філашкін повідомив, що удар стався близько 11:00. За даними місцевих телеграм-каналів, було пряме влучення в магазин "Екомаркет". Пошуково-рятувальна операція продовжується.

- Росіяни обстріляли місто зі ствольної артилерії, влучили у супермаркет. Це черговий цілеспрямований удар по місцю скупчення людей, черговий акт терору від росіян. Один із поранених перебуває у важкому стані, йому надають необхідну медичну допомогу. На місці працюють поліція, рятувальники, медики та всі відповідальні служби. Остаточні наслідки обстрілу встановлюємо, - наголосив Філашкін. 

Пізніше в Офісі гепрокурора уточнили, що кількість жертв російської атаки зросла до 14 осіб. За даними відомства, в результаті удару також отримали поранення 43 особи.