Внаслідок авіаудару по Сумщині зруйновано школу та загинули два брати

Родина, яка втратила двох дітей, вчора відмовилась від евакуації.

facebook.com/Сумська районна військова адміністрація

Унаслідок російського авіаудару у селі Могриця Сумського району Сумської області загинуло двоє людей. Про це повідомили Сумська обласна прокуратура та начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

- По населеному пункту Могриця був завданий авіаційний удар КАБами, внаслідок чого загинуло 2 людини, серед них одна дитина. Старшому братові було 23 роки, а молодшому – 6. Вони перебували на подвір’ї школи, яка була знищена авіаційним ударом, — розповів Артюх в ефірі телемарафону.

Керівник Сумської ОВА додав, що родина, яка втратила двох дітей, вчора відмовилась від евакуації. Він ще раз закликав жителів усіх населених пунктів, які включені за пропозицією ЗСУ та ОВА до переліку обов’язкової евакуації, виїхати.

Сумська обласна прокуратура повідомила, що Росія завдала авіаудару по цивільній інфраструктурі Юнаківської сільської громади 8 серпня близько 11:00.

Володимир Артюх також розповів, що за добу Росія застосувала проти Сумської області "рекордні" 56 керованих авіаційних бомб. Авіаударів зазнали чотири райони – Шосткинський, Конотопський, Сумський та Охтирський.