MONATIK у проєкті Тіни Кароль переспівав трек гурту "Тартак" у супроводі оркестру

З цією піснею гурт отримав першу премію на фестивалі "Червона рута-1997".

instagram.com/sensebank.official

MONATIK у шостому випуску авторського проєкту Тіни Кароль "Дім звукозапису" презентував кавер на трек "О-ля-ля" гурту "Тартак", музику та слова до якого написав Олександр Положинський. Нову версію пісні під акомпанемент оркестру поки що можна прослухати на YouTube, а завтра вона з'явиться на всіх стрімінгових платформах.

- Щиро вдячний Тіні Кароль за запрошення долучитися до її проєкту «Дім звукозапису». Це своєчасно, важливо для української культури, і, як митцю, для мене було дуже цікаво прийняти цей виклик. У дитинстві та юності я зростав на хіп-хоп-музиці, серед якої був і "Тартак", – зізнався MONATIK.

За словами Положинського, трек вперше був виконаний музикантами у рамках фестивалю "Червона рута-1997", а аранжування до нього було створено за тиждень до виступу. До фіналу фестивалю організатори допомогли артистам написати друге аранжування до пісні та підготувати танцювальну постановку. В результаті гурт отримав першу премію в жанрі танцювальної музики, розділивши перемогу з "ТНМК".

- У моєму ранньому дитинстві був такий прикол - підійти запитати:"Якою мовою вираз ПанТеляПасе?" Ти говориш французькою, але це українською, ахахаха. Ідея не моя, але я її розширив та написав свій текст зі своїми приколами, – уточнив Олександр.

Тіна Кароль презентувала проєкт "Дім звукозапису" чотири місяці тому. Його основна місія – дати нове життя українським пісням, які є несправедливо забутими Особливістю програми Кароль є те, що запрошена зірка має заспівати обрану для неї пісню наживо і з першого дубля. Гостями "Дому звукозапису" вже стали Юлія Саніна, ONUKA, Klavdia Petrivna, SHUMEI, Lely 45.