Біля посольства Швейцарії у Києві знайшли вибухівку, — ЗМІ (оновлено)

Вибухонебезпечний предмет виявили напередодні акції на підтримку Грузії проти російської агресії.

t.me/novynylive

У Києві перекрили територію біля посольства Швейцарії та музею Історії України у Другій світовій війні. Попередньо, правоохоронці знайшли вибухонебезпечний предмет перед акцією на підтримку Грузії. Про це повідомили Новини.LIVE та телеканал Київ. На місце прибули поліція та інші відповідні служби.

8 серпня виповнюється 16 років з початку війни Росії проти Грузії. Оскільки дипломатичні відносини між Грузією і Росією розірвані, посередницьку роль між вказаними країнами відіграє Швейцарія. У четвер об 11:00 біля посольства мала пройти акція проти російської агресії. До будівлі почали сходитися мітингувальники, але за 100 метрів від місця, де мав відбутися захід, попередньо, знайшли вибухонебезпечний предмет.

Оновлення

Вранці 8 серпня на одній з вулиць Печерського району в Києві виявили предмет, який був схожий на вибуховий пристрій. Про це Суспільному розповіла помічниця чергового Катерина Шостак із Печерського управління поліції. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічної служби.

- Поліцейські забезпечили охорону місця події та ретельно обстежили даний предмет. Інформація щодо вибухівки не підтвердилась, — зазначила Шостак.