СТБ знімає другий сезон серіалу "Кава з кардамоном"

Новий сезон проєкту отримав символічну назву "Сила землі".

instagram.com/cardamon_movie

Телеканал СТБ та Solar Media Entertainment розпочали виробництво другого сезону костюмованої драми "Кава з кардамоном". У продовженні проєкту, який полюбився глядачам, порушать тему боротьби за свою землю, сім'ю, свою честь і свободу, а також повідають історію кохання Ганни, заради якого вона готова пройти нелегкий шлях. Про це повідомляється на сторінках у соцмережах мовника.

Новий сезон проєкту отримав символічну назву "Сила землі". Команда не стала екранізувати наступну книгу української письменниці Наталії Гурницької, а написала новий сценарій про життя головної героїні із новою сюжетною лінією.

Імена акторського складу серіалу мовник оголосить пізніше, проте вже відомо, що у новому сезоні до своєї ролі повернеться Олена Лавренюк і з'являться нові персонажі, яких зіграють Олексій Гнатковський та Олександр Кобзар.

Над першим сезоном команда працювала п'ять років. Прем'єра серіалу відбулася на телеканалі СТБ у грудні 2021-го. У центрі сюжету першого сезону - історія кохання українки та польського шляхтича, яка розгортається у Львові за часів революції «Весна народів». Молода дівчина Ганна, дочка священника, пов'язує своє життя з набагато старшим за неї та одруженим шляхтичем Адамом. Їхні стосунки - нечуваний для XIX століття вчинок. Окрім Лавренюк, яка виступила продюсером проєкту, головну роль у серіалі зіграв польський актор Павел Дельонг.