Зірка "Школи" Ліза Василенко страждає на невиліковну хворобу

Артистка страждає на цукровий діабет першого ступеня.

instagram.com/elizabethvasilenko

У акторки та інфлюенсера Лізи Василенко, яка зіграла школярку Лолу Гавриленко у серіалі "Школа", діагностували невиліковну хворобу. Артистка страждає на цукровий діабет першого ступеня. Про це Ліза повідомила у програмі на YouTube-каналі Mohunidze.

За словами Василенко, після встановлення діагнозу її життя практично не змінилося. Але тепер вона ретельніше стежить за своїм харчуванням і дотримується дієти задля того, щоб рівень цукру в крові не перевищував норму.

Коханий 26-річної Лізи - російський репер Моргенштерн, визнаний "іноагентом" у РФ, - також опублікував у соцмережах знімок, на якому дівчина робить собі укол у руку.

Після виходу на екрани серіалу "Школа" Ліза Василенко виїхала до Москви, де стала частиною тікток-хаусу Xo Team House. Вона пояснила переїзд тим, що хотіла будувати кар'єру в кіноіндустрії, а в США боялася невдачі. У своїх інтерв'ю у РФ блогерка називала українців "дурними" і заявляла, що вона "краще помре у РФ, ніж в Україні". Після початку повномасштабного вторгнення Василенко виїхала з країни-агресора та змінила свою позицію. На її сторінку в Instagram наразі підписано понад 2 мільйони людей.

У листопаді 2023 року співак MELOVIN також зізнався, що лікарі виявили в нього цукровий діабет зрілого типу, який передався йому генетично.