Олена Мозгова прокоментувала камінгаут 30-річної дочки

Після розкриття своєї сексуальної орієнтації Зоя здобула чимало слів підтримки від користувачів, проте знайшлися й ті, хто засудив її за публічне визнання.

колаж KP.UA

Продюсер Олена Мозгова вперше висловилася про камінгаут своєї 30-річної доньки Зої. Напередодні дівчина опублікувала допис в Instagram, де вона розповіла про реакцію Мережі на її публічне зізнання. За словами Зої, після розкриття своєї сексуальної орієнтації отримала чимало слів підтримки від користувачів, проте знайшлися й ті, хто засудив її за публічне зізнання і навіть писав образливі коментарі сім'ї. Спадкоємиця продюсера зазначила, що не реагує на хейт, а також наголосила, що важливо відмовлятися від радянського мислення та толерантно ставитися до вибору інших.

- Багато людей подякували мені за сміливість сказати, як є, тому що вони бояться зробити так само. Бояться тому, що більшість суспільства живе радянським минулим і мислить стереотипами, які вже багато років не лише засуджуються, а й навіть караються законом у вільному світі. Бути собою і відкрито любити того, кого хочеш, і робити так, як вважаєш за потрібне, поки що, на жаль, в Україні досить важко, а в деяких випадках неможливо. Соціальна модель суспільства побудована так примітивно, що люди, як і раніше, вважають, що можуть нав'язувати свої правила та втручатися в життя інших, - уточнила Зоя.

У коментарях під постом Олена Мозгова підтримала дочку та побажала, щоб Зоя була щаслива.

- Сонечко, будь щаслива! Не зважай на хейтерів. Вони нещасні люди, з відсутністю свідомого та наповненого життя, тому й лізуть в інше. Люблю тебе і завжди поряд! - написала продюсер.

Дочка продюсера зробила камінгаут у соцмережах наприкінці липня, показавши кадри із коханою на ім'я Юлія. Судячи з геолокації, закохані відпочивають у Швейцарії.

Зоя - дочка Мозгової від стосунків до шлюбу з Олександром Пономарьовим. Проте співак вирощував дівчинку з дитинства, тож вона називає його батьком.