Блейк Лавлі на прем'єрі фільму "Покинь, якщо кохаєш" повторила образ Брітні Спірс з 2000-х

Лавлі подякувала Брітні, що та досі надихає жінок ділитися своїми історіями.

Cindy Ord/Getty Images

Американська актриса Блейк Лайвлі на прем'єрі фільму "Покинь, якщо кохаєш" у Нью-Йорку віддала шану Брітні Спірс, з'явившись в образі зірки. Артистка позувала на червоній доріжці у вінтажній сукні з блискітками від Versace, в якій співачка з'явилася на показі бренду у 2002 році. У коментарі People Лайвлі наголосила, що це не копія, а оригінальне вбрання виконавиці, яке було віддано в музей.

- Це справжня сукня Брітні, - розповіла актриса. - Воно має бути у Смітсонівському музеї чи в музеї Метрополітен. Але вона на мені. Я почуваюся такою щасливою!

У сторіс Instagram Лайвлі подякувала Брітні, що та досі надихає жінок на те, щоб мати силу ділитися своєю історією.

– Сьогоднішній настрій. Королева, яка змусила нас усіх виблискувати, писати та ділитися своїми історіями. Брітні, у всіх нас, міленіалів, є історія про момент або роки, коли ти змушувала нас сяяти і вселяти благоговіння силою, радістю та величезною працею. Дякую за ваш внесок у те, щоб жінки розповідали свої історії. Я з нетерпінням чекаю на ваш біографічний фільм і все, що на вас чекає попереду, - написала Блейк.

Наприкінці липня Блейк Лайвлі та її подруга, модель Джіджі Хадід, на прем'єрі "Дедпул і Росомаха" віддали шану персонажам фільму. Зірки постали перед папарацці у червоному та жовтому костюмах, на яки їх надихнули головні герої картини.