Українські розвідники знищили техніку та фортифікації окупантів на Тендрівській косі

Спецпризначенці провели операцію у північній частині Чорного моря, неподалік Криму.

скрін відео

Вночі 6 серпня спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР МО України реалізували операцію у північній частині Чорного моря. Висадившись на Тендрівській косі, розвідники знищили техніку, особовий склад і фортифікації окупантів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Мноборони України.

У ГУР зазначають, що знищили, зокрема, МТ-ЛБ, комплекс РЕБ противника, а також зруйнували фортифікаційні укріплення росіян. Окрім того, під час бою російські загарбники зазнали втрат серед особового складу, точно їх кількість уточнюється. Виконавши поставлене завдання, зокрема й секретну його частину, воєнні розвідники відійшли без втрат.

- Це не перший успішний активний захід спецпризначенців ГУР на окупованій росіянами Тендрівській косі. Відповідні дії - лише частина масштабного плану Сил безпеки і оборони України, реалізація якого триває, - йдеться у повідомленні.

Тендрівська коса - це вузький острів завдовжки близько 65 км та завширшки до 1,8 км. Коса розташована у північній частині Чорного моря, неподалік українського Криму.