Лідер гурту Schmalgauzen Владислав Михальчук втратив брата на фронті

Брат Владислава був командиром танкового батальйону 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка та загинув під час виконання бойового завдання.

instagram.com/vladisjazz

У родині актора та соліста гурту Schmalgauzen Владислава Михальчука сталося горе. На фронті загинув брат артиста Олександр з позивним "Фенікс". Про це Владислав повідомив у Instagram, показавши їхнє останнє спільне фото, на якому видно привезені з тилу речі для батальйону. У зворушливому зверненні він назвав рідну людину прикладом і пообіцяв вічно пам'ятати його подвиг.

- Брате, мій Титане, мій Наставнику, мій Ти. Це остання наша з тобою фотографія. Ти був, і залишишся найсильнішим найтитанічнішим воїном, і найкращим прикладом Великої людини, яка зробила Великі подвиги для країни. Для мене. Ти навчив мене. Я буду нести це з собою. Ми йшли поруч з тобою все життя, ти це знаєш, і я це знаю. Великий Воїне. Великий брате. Смерть приходить неочікувано. Але я обіцяю тобі, що твій вогонь буде палати вічно. Я обіцяю тобі, що памʼять не згасне ніколи. Фенікси ніколи не помирають, ти тепер вічний. З попелу повстає новий вогонь. Колись ми з тобою зустрінемось, колись ми знову будемо сміятись. Колись знову буде тепло. Колись. Колись. Колись, – написав Михальчук.

Брат Владислава був командиром танкового батальйону 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка. У Олександра залишилася дружина, яка також служить у ЗСУ на посаді бойового медика. В одному інтерв'ю чоловік розповідав, що познайомився з майбутньою дружиною у військовому шпиталі, куди його доправили після серйозного поранення на фронті.