На Миколаївщині росіяни вперше за 1,5 року обстріляли курортне містечко

Армія РФ продовжує випускати по області дрони та ракети.

wikipedia.org

Під час чергового обстрілу Миколаївської області російська армія завдала ударів по курортному містечку. Це був перший випадок за останні півтора року, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі всеукраїнського телемарафону.

- Окрім ракет, які були минулої доби по двох різних точках, була ще ціла пачка "шахедів", які вперше за півтора року били наразі по курортному містечку. Добре, що ніхто не постраждав. Але це підтверджує, що росіяни - терористи, і вони продовжують використовувати саме такі методи, - розповів Кім.

За його словами, курортний сезон на Миколаївщині цього року не розпочався через складну ситуацію в регіоні. Також російські військові продовжують обстрілювати Очаківську та Куцурубську громади, застосовуючи міномети, FPV-дрони та артилерію. Населені пункти у цих районах майже щодня страждають від російських атак.

- Вони дістають цією зброєю. Їм немає потреби Очаків та Куцуруб обстрілювати ракетами, які вони використовують на довші дистанції. Очаків та Куцурубська громада страждають щодня саме через близькість, - наголосив чиновник.