Актор Олексій Нагрудний знімається у серіалі "Жіночий лікар" з новонародженим сином

У другому сезоні серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Олексій Нагрудний знімається зі своїм 6-місячним сином.

У другому сезоні серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Олексій Нагрудний (грає Юрія Сердюка) знімається зі своїм 6-місячним сином Євгеном. Про це розповіли у пресслужбі "1+1". 

- Зазвичай ми не змішуємо особисту родину з телевізійною. Але так співпало, що в момент, коли у мене народився молодший син, у мого персонажа Сердюка теж народжується дитина. Тому і з'явилась така ідея у шоуранера Юлії Міщенко. Ми на сімейній нараді обговорили це питання, і ось вже п'ята знімальна зміна для синочка, – розповів актор.

Старший син актора Олександр почав зніматися у 8 років. Разом з батьком вони грали у серіалі "Різниця у віці". Наразі хлопець перейшов на другий курс навчання у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв.

- У дитинстві старший знімався зі мною кілька разів на прохання режисера і продюсерів. Його взагалі зйомки не дуже цікавили, а потім різко захотілося, - поділився Нагрудний.

"Жіночий лікар. Нове життя" є продовженням російськомовного серіалу "Жіночий лікар", у якому знімалися у тому числі російські актори. П'ять сезонів серіалу виходили з 2012-го по 2020 рік. Тоді історія крутилася навколо лікаря, який переїхав до провінції, а головну роль грав російський актор.

У серіалі-перезапуску "Жіночий лікар. Нове життя" головну роль грає Андрій Ісаєнко. Події відбуваються під час російського повномасштабного вторгнення. Другий сезон вийде на екрани 2 вересня на каналі "1+1 Україна".