Україна збільшить власне виробництво ракет, - Зеленський

Також українська сторона активно співпрацює з країнами-партнерами щодо постачання зброї.

REUTERS

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, на якому було ухвалено рішення про виділення додаткових грошей для збільшення виробництва ракет. Про це голова держави повідомив у своєму телеграм-каналі.

- Питання номер два – власні дрони та ракети. Потреба Сил оборони до кінця року та динаміка виробництва. Доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, віцепрем'єра з інновацій Михайла Федорова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишина. Рішенням Ставки було надіслано додаткове фінансування на нашу ракетну програму. Ракет власного виробництва буде більше, - запевнив Зеленський.

Також учасники засідання заслухали доповідь міністра оборони Рустема Умєрова. Йшлося про насичення зброєю й технікою додаткових бригад. Над цим питанням українська сторона активно співпрацює із країнами-партнерами.

Як зазначив президент, основною темою для обговорення стало питання щодо ситуації, яка склалася на полі бою. Головком Олександр Сирський доповів про ситуацію на Покровському, Торецькому та Харківському напрямках. Він заявив, що наразі перебуває на місці й тримає ситуацію під особистим контролем.