Марія Яремчук вперше заговорила про материнство та відповіла, чи планує повернутися на сцену

Артистка розповіла, як їй дається материнство, та про плани на майбутнє.

eurovision.tv

Співачка Марія Яремчук, яка нещодавно вперше стала мамою, розповіла про те, як їй дається материнство, а також про маленького сина, якому 8 серпня виповниться три місяці. В інтерв'ю каналу "М1" зірка зізналася, що з появою дитини вона поки ще не повернулася до свого звичного життя, оскільки син потребує багато уваги та часу.

- Це вже зовсім інше життя. Звичайно, воно отримало новий зміст, і це найбільша радість у світі - діти, - уточнила виконавиця.

Яремчук також повідомила, що наразі не планує повертатися на сцену, але зараз активно працює над фільмом про батька Назарія Яремчука "Яремчук: Незрівнянний світ краси", який покажуть в українських кінотеатрах 8 серпня. Картина створена на згадку про легенду української сцени, якій цього року могло б виповнитись 70 років.

- Творчості та інформації про батька було дуже мало в медіа, тож я звернулася до режисера Артема Григоряна, і ми дійшли до ідеї повнометражного документального фільму. Хоча спочатку я планувала створити лише альбом переспівів, - наголосила Марія.

Новину про те, що стала мамою, Яремчук підтвердила у соцмережах 1 липня. Співачка обурилася, що лікарі злили пресі інформацію про народження її сина. Також вона спростувала чутки, що батьком немовля є ​​Олександр Пономарьов, з яким вона раніше співпрацювала.

Марія Яремчук – молодша дитина співака Назарія Яремчука. Її кар'єра у шоу-бізнесі розпочалася у 2012 році з виступу на "Голосі країни". Тоді Марія потрапила до команди Олександра Пономарьова і посіла 4-те місце. У 2018 році Яремчук пішла зі сцени та припинила будь-яку комунікацію у соціальних мережах. На початку вторгнення записала звернення із засудженням дій Росії. У травні 2023 року випустила першу після п'ятирічної паузи пісню "Щит і меч".