Ріанна з'явилася на фестивалі в рідному Барбадосі у розшитому камінням карнавальному вбранні

Зірка вперше за п'ять років з'явилася на фестивалі у рідній країні у яскравому вбранні.

instagram.com/machelmontano/Chetan 'Che' Kothari

Співачка Ріанна відвідала фестиваль Crop Over (Кроп-Овер) у рідному Барбадосі у розкішному карнавальному образі. Зірка вийшла на вулиці Сент-Майкла у костюмі, що складається з купальника та сітки, розшитих коштовностями. Про це пише People.

У вбранні артистки гармонійно поєднувалися мідний, багряний, малиновий, помаранчевий, жовтий та чорний кольори. Її образ прикрашали крила з великого пір'я та висока корона, розшита діамантами.

Це перша поява Ріанни на фестивалі з 2019 року. Раніше вона майже щорічно відвідувала свято Crop Over, проте через пандемію коронавірусу та дві вагітності поспіль пропускала карнавали у рідній країні. У 2019 році Ріанна прийшла на свято в рожевій мінісукні, прикрашеній рожевим пір'ям. А двома роками раніше була помічена на Crop Over у купальнику з рожевими прикрасами на тілі та блакитним волоссям.

Crop Over (Кроп-Овер) – фестиваль у Барбадосі, який щорічно відбувається у перший понеділок серпня. За традицією його проводять на вулицях міст з 1974 року на честь закінчення збору врожаю з цукрових плантацій. Головна фішка свята – яскраві та незвичайні карнавальні костюми з великими крилами чи прикрасами.

Ріанні 36 років. У травні 2022-го співачка та її коханий, репер A$AP Rocky, уперше стали батьками. У пари народився син Ноа Мерес. У лютому минулого року Ріанна виступила у фіналі футбольної ліги SuperBowl та розкрила свою другу вагітність. 3 серпня співачка народила сина Ріота Роуза.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Rihanna (@rihanna_fenty_000)