Вакарчук, Усик та Жадан зіграли матч із Шевченком для збору коштів на допомогу військовим

Гра закінчилася з рахунком 9:7 на користь зіркового складу "Хартії".

instagram.com/andriyshevchenko

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зіграв благодійний матч разом із зірками українського спорту – президентом української асоціації з футболу Андрієм Шевченком та головним тренером національної збірної з футболу Сергієм Ребровим. Компанію артисту також склали чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик, поет та письменник Сергій Жадан та засновник бригади "Хартія" Всеволод Кожем'яко.

Виручені кошти підуть на реабілітацію поранених військових. Про це Шевченко повідомив у соцмережах, опублікувавши кадри з поля.

- Зіграв із друзями у благодійному матчі, щоб зібрати кошти на реабілітацію бійцям 13 бригади НГУ "Хартія", - йдеться у пості.

Як пише "Апостроф", матч було зіграно 5 серпня. У команд було два тайми по 25 хвилин, і гра закінчилася з рахунком 9:7 на користь зіркового складу "Хартії". Один із голів вдалося забити Святославу Вакарчуку.

Гра відбулася завдяки благодійному аукціону видання NV у травні, де забудовник Андрій Журжий вніс 5,2 мільйона гривень на допомогу військовим за право зіграти своєю командою Inzhur проти зіркової команди "Хартія".