Узєлков після критики сина показав кадр із коханою і зробив несподівану заяву: "Ви ніхто"

У відповідь на критику спадкоємця спортсмен виклав рідкісний знімок із новою коханою, на якому видніється її рука з кільцем.

instagram.com/uzelkov_official

Український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков після публічної критики 15-річного сина Роберта опублікував у соцмережах пост, у якому зазначив, що його згадують ті, кому "важко жити", ймовірно, натякаючи на колишню дружину фінтнес-тренера Марину Боржемську та їхніх дітей. Спортсмен також виклав рідкісний знімок з новою коханою, на якому видніється її рука з обручкою, і звернувся до шанувальників з побажанням знайти кохання та бути коханими.

- Кохання є, всі інші, кому важко жити, просто зрозумійте, ви ніхто. Але дякую, що ви є. Тому що, я важливіший у вашому житті, ніж ваше оточення. Раз ви мене постійно згадуєте. Бажаю Вам бути закоханою і коханою людиною, - написав В'ячеслав у Instagram.

Раніше спадкоємець боксера опублікував публікацію, в якій відверто написав про їхні стосунки. За словами Роберта, спортсмен сам не хоче підтримувати зв'язок із ним і постійно загрожує їхній родині. Підліток запевнив, що його сім'я не забороняє спілкуватися з батьком, але сам не бажає бачити батька. Також хлопець пригрозив Узєлкову, що "терпіти його більше ніхто не буде".

У липні В'ячеслав Узєлков вперше за 20 років зустрівся з матір'ю, яка відзначила 75-річчя. Він заявив, що відновив стосунки з нею лише після розлучення з Мариною Боржемською.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узєлков були разом 22 роки, 19 з яких прожили у шлюбі. У 2016-му подружжя було тренерами проєкту "Зважені та щасливі". У грудні 2018 року Марина та В'ячеслав оголосили про розлучення. Експодружжя має двох спільних дітей - сина Роберта і дочку Олівію, які зараз живуть із мамою. У лютому 2022 року Узєлков заявив, що має намір одружитися, а через рік підтвердив чутки про заручини. Про те, хто стане його новою дружиною, коли відбудеться весілля та інші подробиці, спортсмен говорити не став.